|
ملتقى الطبخ والاطباق المتنوعة ركن يختص بالماكولات والمعجنات والسلطات والحلوايات على انواعها |
![]() |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
||||
|
||||
![]() استيك مشوي ![]() المكونات 2كيلو لحم فليه 30 جرام صلصه صويا 30 جرام خل بلسمي 5 جرام ثوم مفروم 50 جرام توابل الشواء للحم 5 جرام فلفل اسود ملح حسب الرغبه طريقة التحضير 1- يتم خلط البصل والفلفل السود والملح والثوم والخل وصلصه الصويا و توابل شالشواء من كنور ويخلطو جيدا وتتبل اللحم الفليه بالخليط جيدا وتوضع في الثلاجه لمده ساعتين 2- تدهن الجريل بقليل من الزيت وتسخن ويتم شواء اللحم الفليه المتبل حتي النضج من كل جانب وتقدم ساخنه منقول
__________________
|
![]() |
الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1) | |
|
|
|
Powered by vBulletin V3.8.5. Copyright © 2005 - 2013, By Ali Madkour |