|
ملتقى الطبخ والاطباق المتنوعة ركن يختص بالماكولات والمعجنات والسلطات والحلوايات على انواعها |
![]() |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
||||
|
||||
![]() طاجن مكرونة باللحمة المفرومة ![]() المكونات كيلو لحمه مفرومه كيلو مكرونه قلم 500 جرام بصل مفرومه لتر صلصه كنور 4 مكعب مرقه لحمه كنور 100 ذبده وزيت ملح وفلفل حسب الرغبه المكرونه يتم وضع ماء في اناء علي النار حتي الغليان و يضاف له ملح و زيت ثم تترك 10 دقائق و يصفي طريقة التحضير 1- نحضر طاسه بيها زيت او ذبده نضيف اللحمه المفرومه وتقلب جيدا حتى التسويه وتترك جانب وتصفى جيدا 2- في نفس الطاسه نضيف ذبده وبصل وثوم 3- يشوح البصل والثوم جيدا ونقلب ونضيف اللحمه مره اخرى ويقلب جيدا ونضيف صلصه كنور و مرقه اللحم والملح و الفلفل لمده 15 دقائق على نار هادئه يضاف المكرونه ويقلب دقيقه على النار وتدخل الفرن وتاخذ وش خفيف لمده 10 دقائق منقول
__________________
|
![]() |
الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1) | |
|
|
|
Powered by vBulletin V3.8.5. Copyright © 2005 - 2013, By Ali Madkour |