عرض مشاركة واحدة
  #1  
قديم 07-12-2020, 10:26 PM
الصورة الرمزية ابوالوليد المسلم
ابوالوليد المسلم ابوالوليد المسلم غير متصل
قلم ذهبي مميز
 
تاريخ التسجيل: Feb 2019
مكان الإقامة: مصر
الجنس :
المشاركات: 161,372
الدولة : Egypt
افتراضي طريقة عمل الجلاش الملفوف

طريقة عمل الجلاش الملفوف




إسراء الشرباصى

جلاش


الجلاش من الأكلات المفضلة للكثيرين وخاصة الأطفال، والشيف توتا مراد تقدم لقراء اليوم السابع طريقة عمل الجلاش الملفوف.
المكونات


1 لفه جلاش
لحمه مفرومه معصجه مع بصل وفلفل رومي
جبنه رومى او اى نوع جبنه
زيت
1 كوب لبن + بيضه + ملح وفلفل



جلاش ملفوف


طريقة العمل


نفرد ورقتين جلاش وندهنهم زيت ونضع الحشو ونبدأ نلفها زى السويسروول ونرصهم فى صاج مدهون زيت اهم حاجه ألا يكون هناك فراغات بين الجلاش أو فى حروف الصنية، لازم يكونوا ملتصقين جنب بعض حتى لا يحرق البيض واللبن وبعدها نقطع الجلاش صوابع ونضع خليط اللبن وندخلها فرن سخن على درجة حرارة 220 إلى أن تحصل على لون ذهبي وبعدها تقدم على المائدة.

__________________
سُئل الإمام الداراني رحمه الله
ما أعظم عمل يتقرّب به العبد إلى الله؟
فبكى رحمه الله ثم قال :
أن ينظر الله إلى قلبك فيرى أنك لا تريد من الدنيا والآخرة إلا هو
سبحـــــــــــــــانه و تعـــــــــــالى.

رد مع اقتباس
 
[حجم الصفحة الأصلي: 14.86 كيلو بايت... الحجم بعد الضغط 14.23 كيلو بايت... تم توفير 0.63 كيلو بايت...بمعدل (4.23%)]