المسقعة المصرية
المقاديــــر: 1- باذنجان وفلفل وبطاطس مقليين.. 2- صلصه طماطم. 3- ثوم مدقوق.. 4- بصله مبشوره. 5- كوب مرق او ماء. 6- التوابل( ملح فلفل كمون كزبره قرفه فلفل احمر حلو بهارات) 7- زيت او سمن. الطريقــــه : حمرى البصل فى الزيت اللى ان يصفر لونه ضعى الثوم المدقوققلبى جيدا ضيفى الفلفل الاحمر الحلو والفل الاسود والكزبرهوقليل من القرفه ثم ضيفى عصير الطماطم غطى القدر وهدئى النار واتركيهالتتسبك جيدا الى ان يظهر الزيت على وش الصلصه ثم ضيفىالباذنجان والفلفل والبطاطس وباقى التوابل البهارات والكمونوزودى المرق حسب الحاجه... قدميها مع الارز او مع الخبز |
رد: المسقعة المصرية
بارك الله فيكِ غاليتى نور من الله على مشاركتك الرائعه بالتوفيق |
رد: المسقعة المصرية
اقتباس:
وفيكم بارك الله لكم |
الساعة الآن : 09:32 AM |
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd By AliMadkour