الشاورما طعم يامال الشام .ياسلام
:salam: الشاورما *******طعم يامال الشام الشاورما http://tbn3.google.com/images?q=tbn:...s/ed357967.jpg http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...ntitledtx2.jpg 1 علبة ذبادى_بصلة متوسطة _ طماطماية متوسطة _2 ملعقة خل _1/2 ملعقة سماق _ 1/2 ملعقة كارى _ عصير 1/2 ليمونة _ 2 فص ثوم _ 1/2 ملعقة تابل شاورما . دجاجة كاملة مخلية او صدور دجاج مقطعة شرائح رفيعة [الطريقة 1) نضرب كلة فى الخلاط بتاع العصير ( الدورق ). 2) نفتح الفرخة من ظهرها بالطول ونضع عليها المقدار المضروب فى الخلاط . 3) ونتركها ساعة ثم نضعها فى صينية على النار و نغطى الصينية بورقة فويل لحد ماتستوى الفرخة 3) نتركها تبرد ثم نخلى الفرخة من العضم و نقطع الفراخ شرائح رفيعة مثل الشاورما و ممكن تقطعيها بأيدك على طول من غير سكينة حتلاقيها سهلة جدا ((مع الاحتفاظ بالسائل الموجود فى الصينية )) 4)نضع شوية زيت فى صينية يعنى حوالى 3 معالق كبيرة . ونفرد فيها الشاورما الى ان تحمر من جهة ثم نقلبها تحمر من الجهة التانية . 5) ارش عليها شوية من السائل اللى سبق و احتفظنا به و اقلبهم علشان تاخد شوية طراوة . وكدة اصبحت جاهزة طبعا انتى عارفة طريقة تقديمها بتجيبى العيش الشامى و تفصلى الوش عن الضهر او تعملى الرغيف زى ماهو و تدهنية بالمايونيز المخصوص اللى حقولك طريقتة حالا .ثم شرائح خيار مخلل او كام صابع بطاطس محمرة و بالمعلقة نحط الشاورما ونلف الرغيف و تلفية فى ورقة ذبدة و بالهنا و الشفا طريقة مايونيز الشاورما: 2 فص ثوم _ بعض نقاط عصير ليمون _و بعض نقط خل _نضعهم على المايونيز ونقلبهم بالمعلقة ثم ندهن بيهم الرغيف . اتمنى ان تعجبكم منـــــ صار جاعبالي أأكل شاورمااا ــــقول :) :) |
:049: :salam: :049:
الله مشكوووووووووووووووره اختى فتاه الاسلام شاورما والا احلى من كدة طيبة تسلم يدك:049: |
الله يسلمك ،، العفوو اختي ،،، صحتين وعااافية على قلبك ..
اشكرك على مرورك وردك الطيباااان .. |
:salam:
يممممممممممممممممممم يمممممممممم يسلم ايديك والله زي الشاورما الجاهزة طبية ..........لذيذ ..............سهلة ..............حلوووووووووووووووووووة:0011: :icon14: |
الله يسلمك ،، ،،، صحتين وعااافية على قلبك ..
اشكرك على مرورك وردك الطيباااان .. |
اقتباس:
|
بسم الله الرحمن الرحيم ..
ان شاء الله حبيبتي وعلى امرك من عيوني التنتين .. وان شاء كل شي يكووون عجبك .. جزاااك الله خيراا .. |
يمي يمي يمي
لذيييييييييييذ تسلم اديكي عالوجبة ***بارك الله فيك*** |
تسلم ايديكى حبيبتى اكلة كتير لذيذة زى صاحبتها وسهلة
|
تسلمي حبيبتي صحتين وعااافية على قلبك ...
جزاك الله خيراا على مرورك الطيب ... |
ممممممممممممممممم لديد
مشكورة اختي كثير |
اشكرك اختي على المرووور .. العفوو
|
[color=#D6D3D6][color=#AC5668][[flash=اشكركي يا اختي على هذه الوجبة اللذيذة وصار جاي على بالي اكل منها لانة لسة ما افطرنا اظا هر انك ست بيت ممتازة والله يوفقكككك[عندي ملاحظة ليش لما بكتب او بدي اغير لون اكتابة النص لايتغير وبكتبلي الكمبيوتر الرجاء تظليل النص وانا ظللتة بس ما صار شيء الرجاء الرد علىالموضوع حالا اذا امكنولك الشكر
|
جزااك الله خيراا على المرور الطيب ..
اما بالنسبة للكتاابة ،، فأولا قم بكتاابة كل ما تود كتاابته وعندما تنتهي قم بتضليل النص ثم ضع المؤثرات او الالوان والاشياء الراغب بوضعهاا ،، من بعد ذلك سوف تضهر ان شاء الله عند الاعتماد ... وفقك الله .. |
مشكورررررررر أختى على هذا الطبق الجميل
|
جزاك الله خيراا على المرور الكريم ..
|
يمييييييييييييييي يمييييييييييييييييييييي
الظاهر إنك طباخة فيكي تبعتيلي وحده عالايميل هههههههههههههههههه مشكورة عالطريقة يا شيف سوسو |
لا شكر على وااجب ..
مشكووورة عالمرور العطر .... |
يسلموا كتير طيبه ...........................
|
الله يسلمك ..
اشكرك على مرورك الطيب .. |
الساعة الآن : 11:03 PM |
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd By AliMadkour