|
ملتقى الطبخ والاطباق المتنوعة ركن يختص بالماكولات والمعجنات والسلطات والحلوايات على انواعها |
![]() |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
||||
|
||||
![]() الحمام المحشى بالفريك نغسل الفريك وننقعه ساعتين لحد ماينفش ![]() نحط عليه البصل والملح والفلفل الأسود وقليل من الزيت ونقلبه ونحشى الحمام ![]() هنحشيه من رقبته ومن بطنه وهنسده بالكبد والقوانص عشان الفريك مايخرجش ونضعه فى قدر به ماء مغلى ونشيل الريم ثم نضع ملح وفلفل وحبهان وبصل ![]() لما يستوى نشيله وندهنه سمن ونحطه فى الفرن تحت الشواية لحد مايتحمر ونقلبه طبعا ![]() نقدمه مع الرز والملوخية اللى عملناها بمرقة الحمام ![]() وبالهنا والشفا ![]() من مطبخى يارب يعجبكم |
#2
|
||||
|
||||
![]() بسم الله الرحمن الرحيم ![]() ![]() ![]() راجية الجنة ![]() ![]() ![]() يسلموووووووووووو اختى الفاضله ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]() يسسسسسسلموا كتير
__________________
![]() اللهم احفظ جميع المسلمين وامن ديارهم ورد عنهم شر الاشرار وكيد الفجار وملأ قلوبهم محبة لك وتعظيماً لكتابك وسنة نبيك محمد صلى الله عليه وسلم
|
![]() |
الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1) | |
|
|
|
Powered by vBulletin V3.8.5. Copyright © 2005 - 2013, By Ali Madkour |