|
ملتقى الطبخ والاطباق المتنوعة ركن يختص بالماكولات والمعجنات والسلطات والحلوايات على انواعها |
![]() |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() أنا محتارة أريد من الاخوات أن يقولو لي هل اللبنة هي اللي نصفيها في الثوب أعني الحليب أم لا أرجوكم
|
#2
|
||||
|
||||
![]() السلام عليكم ورحمه الله وبركاتة هلا بكِ اختى فى الله najlita نرحب بكِ وبإنضمامك الى اسرة الشفاء الاسلامى نتمنى لكِ الافادة والاستفادة وللاجابه على سؤالك سوف اضع لكِ طريقه عمل اللبنه فى البيت بطريقه سهله ان شاء الله تعجبك المقادير : - 10كوب ميه - 20ملعقه حليب نيدو مليانه - 2/1كوب زبادي-روبه الطريقة: - بنخلط المقادير وبنغلي الحليب على النار مع التحريك المستمر - بننزله عن الناروبنستنى لحد ما - يصير دافي بنزيد الروبه وبنحركها بالحليب علشان يتوزع اللبن بالحليب - بنلفه ببطانيه وبنخليه 3ساعات - وبعدها بدون تحريك عل التلاجه طريقه اللبنه : - اعملي كيس مخصوص بقماش مسامي زي الشاش وصبي فيه اللبن - وعلقيه علشان يصفي الميه - بعد حوالي 6او7ساعات شيليه من الكيس - وحطيه بعلبه وافرديه فيها ورشي على وجهه زيت وضبيه بالتلاجه وكلي لمده اسبوع احلى لبنه طازه من ايدك ان شاء الله الطريقه تعجبك بأمان الله واى استفسار نحن موجودين سلام غاليتى |
#3
|
|||
|
|||
![]() وعليكم السلام ورحمة اله وبركاته أشكرك أختي ريحانة جزيل الشكر على طريقة اللبنة وأنا سعيدة جدا بإنضمامي إليكم وشكرا
|
![]() |
الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1) | |
|
|
|
Powered by vBulletin V3.8.5. Copyright © 2005 - 2013, By Ali Madkour |