|
ملتقى الطبخ والاطباق المتنوعة ركن يختص بالماكولات والمعجنات والسلطات والحلوايات على انواعها |
![]() |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
||||
|
||||
![]() بسم الله الرحمن الراحيم المكونات كوسه مقطعه شرائح سميكه -ملعقتين سمنه للتحمير -ملح -فلفل اسود -لحم مفروم بصلتين -مبشورين -3ملاعق صلصه -ومكونات البشاميل سمنه بلدى - دقيق ولبن وشوربه اومرقه -بيضه الطريقه نشوح الكوسه فى ملعقتين السمن وبعد كده نضعها فى طبق على جنب ونضيف ملعقتين سمن فى نفس الطاسه ونشوح البصل المفروم لغايه مايصفر ونضيف اللحم المفروم ونقلب دقيقتين ونضيف الملح والفلفل الاسود والصلصه وقليل من الماء ونتركها تستوى وبعد كده نجهز الباشميل نضع السمن فى وعاء ونضيف الدقيق ونقلبه حتى يصبح لونه اصفر نضيف اللبن جذء جذء مع التقليب ونضيف الشوربه والملح والفلفل اسود ونقلب حتى يصبح سمكه متوسط مش سميك ولا خفيف ونتركه يبرد ونضيف له بيضه وبعد كده نجيب صينيه بيركس وندهنها بشويه بشاميل ونرص الكوسه وبعدين نضيف اللحم المفروم بعد السوى وبعدين نرص باقى الكوسه فوق اللحمه ثم نضع البشاميل ونضع ملعقه سمن فوق الوش ونضعها فى الفرن وبالهنا والشفا ............. ان شاء الله هاتعحبكم |
#2
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]() هلا بكم حبيباتى هدايه و جوهرة مصر اشكركم على مروركم العطر انرتم صفحتى اخواتى الحبيبات ربى لا يحرمنا تواجدكم الطيب بأمان الله |
![]() |
الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1) | |
|
|
|
Powered by vBulletin V3.8.5. Copyright © 2005 - 2013, By Ali Madkour |