|
ملتقى الطبخ والاطباق المتنوعة ركن يختص بالماكولات والمعجنات والسلطات والحلوايات على انواعها |
![]() |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
||||
|
||||
![]() المقاديــــر: 1- باذنجان وفلفل وبطاطس مقليين.. 2- صلصه طماطم. 3- ثوم مدقوق.. 4- بصله مبشوره. 5- كوب مرق او ماء. 6- التوابل( ملح فلفل كمون كزبره قرفه فلفل احمر حلو بهارات) 7- زيت او سمن. الطريقــــه : حمرى البصل فى الزيت اللى ان يصفر لونه ضعى الثوم المدقوققلبى جيدا ضيفى الفلفل الاحمر الحلو والفل الاسود والكزبرهوقليل من القرفه ثم ضيفى عصير الطماطم غطى القدر وهدئى النار واتركيهالتتسبك جيدا الى ان يظهر الزيت على وش الصلصه ثم ضيفىالباذنجان والفلفل والبطاطس وباقى التوابل البهارات والكمونوزودى المرق حسب الحاجه... قدميها مع الارز او مع الخبز |
#2
|
||||
|
||||
![]() بارك الله فيكِ غاليتى نور من الله على مشاركتك الرائعه بالتوفيق |
#3
|
||||
|
||||
![]() اقتباس:
وفيكم بارك الله لكم |
![]() |
الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1) | |
|
|
|
Powered by vBulletin V3.8.5. Copyright © 2005 - 2013, By Ali Madkour |