|
ملتقى الطبخ والاطباق المتنوعة ركن يختص بالماكولات والمعجنات والسلطات والحلوايات على انواعها |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
||||
|
||||
![]() الــــمـــــكـــونــــــات
جزر جوز هند سكر مطحون ملح طــــريــقــــة الــــعــــمــــــل نغلي الجزر في ماء بعد مانضفوا كويس لحد مايبقي طري معاكي وبعدين تشيلي الجزر من النار وتهريسيه وتخلطيه بالجوز الهند والسكر المطحون وتخلطيهم مع بعض وتحطي شوي ملح وبعدين تعمليهم كورات صغيرة او علي الشكل اللي تحبيه وبعدين تزينيه بالجوز الهند وتقدميها عارفين مش هتحسوا بطعمة الجزر ونا مجربها وابن اختي بيحبها وهيا مفيدة للاطفال جــــربــــــــــــوا يــــارب تــــعــــجـــبـــكـــم الـــطـــريـــقــــة اخــتــــكـــم فــي لله |
الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1) | |
|
|
|
Powered by vBulletin V3.8.5. Copyright © 2005 - 2013, By Ali Madkour |