|
ملتقى الطبخ والاطباق المتنوعة ركن يختص بالماكولات والمعجنات والسلطات والحلوايات على انواعها |
![]() |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
||||
|
||||
![]() طريقة عمل طاجن العكاوى إسراء الشرباصى ![]() طاجن العكاوى من الأكلات المفضلة للكثيرين والشيف سارة محمد تقدم طريقة عمل طاجن العكاوى. المكونات عكاوي مقطعه قطع كيلو بصل مقطع مكعبات صغيرة 4 طماطم مقطعة مكعبات 2 فلفل رومي مقطع مكعبات ملح فلفل جوزة الطيب ورق لورا فصين حبهان 2فص توم مفروم . ![]() طاجن عكاوى طريقة عمل طاجن العكاوى ضعى الزيت فى إناء على النار وشوحى البصل فيه جيدا ثم ضيفى قطع العكاوى وتقلب جيدا وضيفى الطماطم والفلفل والثوم المفروم مع إضافة البهارات وتقلب جيدا على نار هادئة لمدة ساعة كاملة لتنضج. سخنى طاجن فارغ وضيفى فيه المكونات كلها واتركيها فى الفرن على درجة حرارة 200 لمدة 20 دقيقة.
__________________
|
![]() |
الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1) | |
|
|
|
Powered by vBulletin V3.8.5. Copyright © 2005 - 2013, By Ali Madkour |